Menu Waregem Koerse 2018



Voorgerechten 21 € p.p

Slaatje met buffel mozarella, structuren van tomaat en patanegra

Krokante scampi met saffraan groenten en “dugleré saus”
 
Carpaccio van zelf gerookte en gezouten Simmenthaler

Zelfgemarineerde Noorse zalm, gravlax met een dille sausje


Hoofdgerechten 29 € p.p

Steak tartaar ‘new asian style’ met frietjes en een slaatje

Waregem Koerse burger met camembert en zongedroogde tomaatjes met garnituren

 Op vel gebakken pladijs met mousseline en gestoofde prei

Cocktail van handgepelde rivierkreeftjes met verse frietjes en slaatje
 

Desserten 11 € p.p

Dame blanche
 
Gebrande room
 
Aardbeien Romanoff 

Irish koffie

 

Deze menu komt op 50 € p.p excl. dranken


SPECIALITEITEN VAN DE CHEF

 Kreeft

 Kreeft in de oven met fijne tuinkruiden en look

-

Kreeft in eigen nat

-

Kreeft in schoonzicht

-

Kreeft à l’amoricaine


½ kreeft 23€ p.p (per twee personen)
1 kreeft 45€ p.p

 

Kaviaar

 Aardappeltje gevuld met tuinkruiden, afgewerkt met zure room en kaviaar

-

Kaviaar natuur

-

Duo van zalm en Sint Jacobsvruchten, afgewerkt met zure room en kaviaar

 

10 gr -35 € p.p

30 gr - 65 € p.p

50 gr - 110 € p.p

 

Oesters

 ranse “fines de claires m3”

17 € p.p

-

Gillardeau oester

€4,50 per stuk

-

Gegratineerde oesters

22 € p.p